Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 14:49

Μήνυμα Σαμπαζιώτη για τις εκλογές

Μήνυμα Σαμπαζιώτη για τις εκλογές

Οι εκλογές της Κυριακής πιστεύω ότι είναι μια ιστορική ώρα για όλους μας. Μια σημαντική ιστορική ώρα για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. Δεν είναι ώρα για ψήφο διαμαρτυρίας, δεν είναι ώρα για ψήφο τιμωρίας, δεν είναι ώρα για αποχή. 

Η Νέα Δημοκρατία παλεύει για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Ελληνες. Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της ευθύνης, της σύνθεσης, της συνεργασίας. Επιλέγουμε κυβέρνηση συνεργασίας. Επιλέγουμε κυβέρνηση που να αξιοποιεί όλους τους ικανούς και άξιους από ολόκληρη την κοινωνία. Επιλέγουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Γιατί εμείς εκφράζουμε το νέο στην πατρίδα μας. Εμείς ανοίγουμε νέους δρόμους. Εμείς πάμε μπροστά.

Απευθύνομαι σε όλους σας χωρίς να σας ρωτώ τι ψηφίσατε χθες. Σας λέω όμως προσέξτε να μην πάει η ψήφος σας χαμένη. Προσέξτε να μην γίνει η ψήφος σας η σφαίρα που θα σκοτώσει το μέλλον των παιδιών σας. Σας καλώ να σκεφθείτε, να προβληματισθείτε, να κρίνετε, να συγκρίνετε και μετά να πάτε στην κάλπη. Και είμαι σίγουρος ότι αν τα κάνετε όλα αυτά, θα ψηφίσετε τη Νέα Δημοκρατία.

Απευθύνομαι σε όλους σας και σας λέω: Ελάτε μαζί μας. Ελάτε να συναντηθούμε στο σταυροδρόμι που μας οδηγεί στην ανάπτυξη. Σας δίνουμε το χέρι για να κάνουμε σίγουρα, στέρεα βήματα για ένα καλύτερο αύριο. Τώρα είναι η ώρα να πάμε ξανά την Ελλάδα μπροστά. Ολες και όλοι μαζί ας κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη. Πάμε λοιπόν. Πάμε μαζί. Βοηθήστε να πάμε την Ελλάδα ψηλά. Γιατί μπορούμε. Γιατί το αξίζουμε.