Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 19:03

Εκδήλωση της ΛΑΕ για τα “κόκκινα” δάνεια 

Εκδήλωση της ΛΑΕ για τα “κόκκινα” δάνεια 

Εκδήλωση για τα κόκκινα δάνεια, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς οργανώνει η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο "Rex".

Ομιλητές θα είναι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια ΕΜΠ, και Γιάννης Χατζηαντωνίου, δικηγόρος.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου για την αυριανή εκδήλωση: 

Ο συντονιστής της γραμματείας της ΛΑΕ στο νομό Βασίλης Τσουλάκος επεσήμανε ότι «η Λαϊκή Ενότητα θέτει ως πρώτη προτεραιότητά της την πάλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς».

Η Μαρία Μήτση, μέλος της γραμματείας, ανέφερε ότι το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα που ψηφίστηκε από τη Βουλή, «ανοίγει το δρόμο στις κατασχέσεις, θέτει σε προτεραιότητα τις απαιτήσεις τραπεζών και δανειστών και αποτελεί ντροπή για μια κυβέρνηση που κατ’ επίφαση είναι αριστερή».

Ο Βαγγέλης Μάινας, μέλος της γραμματείας, ενημέρωσε ότι  η ΛΑΕ ξεδιπλώνει δράσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών του τρίτου μνημονίου και ανέφερε πως «θα εντείνουμε τις δράσεις μας όσο θα αυξάνονται οι συνέπειες». Ενημέρωσε ότι μέσα στον Ιανουάριο θα οργανωθεί εκδήλωση για το χρέος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, και κάλεσε τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στην πολιτική της κυβέρνησης που, όπως είπε, προσπαθεί να τον καταστήσει συνυπεύθυνο σε αυτά τα εγκλήματα.