Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 07:47

Ψάχνουν για υποψήφιο πρόεδρο, που θα φέρει ανανέωση στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Ψάχνουν για υποψήφιο πρόεδρο, που θα φέρει ανανέωση στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Ρευστή είναι ακόμα η κατάσταση, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν την άλλη Κυριακή 17 Απριλίου. Το όνομα που φέρεται να προχωρά και η υποψηφιότητά του να πηγαίνει για "κλείσιμο", είναι ο Παναγιώτης Σκιαδόπουλος, προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Την Κυριακή στα "πηγαδάκια" των εκλογών για τη Δ.Τ.Ο. Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος", ακούστηκε το όνομα του Παναγιώτη Τζαβάρα, προϊσταμένου στο ΚΕΚ της Π.Ε. Μεσσην

Και τα δύο πρόσωπα κινούνται στην κατεύθυνση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, για επιλογή και προώθηση νέων και άφθαρτων προσώπων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Ξεροβάσιλας δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν θα είναι υποψήφιος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα θέσει υποψηφιότητα ούτε ο δικηγόρος Γιώργος Αλεξόπουλος, που είχε ακουστεί τις προηγούμενες μέρες.

Στελέχη της τοπικής Ν.Δ. διέρρεαν χθες ότι εξετάζεται η περίπτωση μιας υποψηφιότητας με κομματική και συνδικαλιστική - κοινωνική ή διοικητική εμπειρία. Περίπτωση που αναμένεται να εξεταστεί και μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει.

Ολα αυτά χωρίς κάποια ομάδα της Ν.Δ. (Σαμαρικοί - Μητσοτακικοί - Καραμανλικοί) να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα οι φιλικά προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λόγω Μεσσηνίας, φαίνεται, για την ώρα, να μην ασχολούνται με την επιλογή προσώπου της επιρροής τους.

Γ.Σ.

 

 


NEWSLETTER