Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 18:15

3 ενδιαφερόμενοι για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας 

3 ενδιαφερόμενοι για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας 

Τρεις φέρονται να είναι οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την άλλη Κυριακή 17 Απριλίου.

 

Ομως, καθοριστική αναμένεται να είναι η αυριανή παρουσία και παρέμβαση του αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στην Καλαμάτα για να μετάσχει στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος. Εκτιμάται ότι ο κ. Αυγενάκης θα ζητήσει να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και οι 3 υποψηφιότητες να γίνουν μία ή δύο, προκειμένου η Ν.Δ. στη Μεσσηνία να μην μπει σε φάση εσωστρέφειας και γκρίνιας.

Ο Παναγιώτης Σκιαδόπουλος, προϊστάμενος στο Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ο Παναγιώτης Τζαβάρας, προϊστάμενος στο ΚΕΚ της Π.Ε., και ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, γεωπόνος - πρώην διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρούν τις επαφές και συνεχίζουν την προσπάθεια για τη συλλογή των 30 υπογραφών που απαιτούνται για την κατάθεση υποψηφιότητας.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε και το όνομα του δικηγόρου Δημήτρη Τσιφιλιτάκου, αλλά ήδη οι 3 υποψήφιοι θεωρούνται πολλοί.

Να επισημάνουμε ότι για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ ψηφίζουν μόλις 107 μέλη της Ν.Δ.: Ο βουλευτής του νομού, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος και τα μέλη των νεοεκλεγεισών ΔΤΟ του κόμματος και 16 νεοεκλεγέντα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Οι ζυμώσεις που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι καθοριστικές για το πόσοι και ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στη Ν.Δ.

 

Γ.Σ.