Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 18:46

Νέα Δημοκρατία: "Θετική και δημιουργική ψήφο" ζήτησε η Κράτσα από την Καλαμάτα

Νέα Δημοκρατία: "Θετική και δημιουργική ψήφο" ζήτησε η Κράτσα από την Καλαμάτα

 

"Ηρθε η ώρα οι ευρωεκλογές να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σημασία, να μην είναι συνυφασμένες με τη χαλαρότητα, με την αδιαφορία. Πρέπει να είναι μια ψήφος θετική και δημιουργική" τόνισε σε δήλωσή της η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -κι εκ νέου υποψήφια- Ρόδη Κράτσα, η οποία χθες παρέστη στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καλαμάτας και πραγματοποίησε ομιλία σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Οπως είπε, "Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη πρόκληση καθώς όλοι καταλαβαίνουμε πια και η κρίση το ανέδειξε παραπάνω, ότι η Ευρώπη είναι για εμάς ο χώρος μέσα από τον οποίο αναμένουμε και την ανάπτυξη να δούμε και τη διαχείριση της κρίσης και την αυριανή προοπτική". 

Αναφορικά με την κατάσταση στη χώρα μας, ανέφερε πως "οι εξελίξεις στη χώρα μας δείχνουν ότι μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, είμαστε μια χώρα που αντιμετωπίζει τις παθογένειές της και μπαίνει σε μια άλλη πορεία και πρέπει παράλληλα να επουλώσει τις πληγές της κρίσης που είναι βαθιές ακόμα και παράλληλα να χτίσει την πλατφόρμα της ανάπτυξης".

Η κ. Κράτσα μίλησε στο μεζεδοπωλείο "Κεντρικόν" με θέμα "Οι Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου". Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς.

Κ.Δ.