Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 11:01

Δύο επιπλέον άτομα στον ΟΑΕΔ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Με δύο επιπλέον άτομα θα στελεχωθεί η υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Καλαμάτα, έναν εργασιακό σύμβουλο και έναν υπάλληλο Διοικητικού Οικονομικού, όπως έγινε γνωστό μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη.

Στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου της Γ. Κοζομπόλη προστίθεται, επίσης, ότι η βουλευτής “μετέφερε στη διοικήτρια τις προτάσεις των εργαζομένων του ΟΑΕΔ Καλαμάτας όπως διατυπώθηκαν στην τελευταία συνάντηση στις 23 Αυγουτου καθώς και άλλα ζητήματα αρμοδιότητας της”.

Επιπλέον αναφέρεται ότι η διοικήτρια του Οργανισμού, μεταξύ άλλων, “επισήμανε τα θετικά αποτελέσματα των παρεμβάσεων στον τομέα της καταπολέμηση της ανεργίας που, μετά από τριάμιση χρόνια, έχει μειωθεί κατά 7% και είναι, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κάτω από το 19%”.

Στην ίδια ανακοίνωση, τέλος, προστίθεται ότι στο πλαίσιο της χθεσινής συνάντησης “έγινε διεξοδική συζήτηση για τα νέα προγράμματα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από το υπουργείο Εργασίας, που σκοπό έχουν να δώσουν αποφασιστική ώθηση στην αγορά εργασίας, με ποιοτικές θέσεις εργασίας, με αναβαθμισμένα δικαιώματα και μισθούς και με στήριξη πρωτίστως της εργασίας των νέων”.