Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 12:40

Αντίδραση Νάντιας σε δημοσίευμα περί υπουργοποίησης της

Γράφτηκε από την
Αντίδραση Νάντιας σε δημοσίευμα περί υπουργοποίησης της

Εντονα αντέδρασε η Μεσσήνια βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου και κατήγγειλε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο χθεσινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας, στο οποίο εμφανίζεται μαζί και με άλλους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ως υποψήφια για υπουργοποίηση σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Στην αρχή της χθεσινής της ομιλίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε:
“Σήμερα, μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα τρία στελέχη της, ανάμεσά τους και εγώ, είμαστε θύματα μιας ωμής προβοκάτσιας. Πρωτοσέλιδο εφημερίδας μάς εμφανίζει σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης να βρισκόμαστε στην «αγκαλιά» της ΝΔ και έτοιμοι δήθεν να υπουργοποιηθούμε.
Είναι ένα ανυπόστατο και προβοκατόρικο δημοσίευμα, αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Δεν γνωρίζω, αλλά εικάζω, ποιους μπορεί να εξυπηρετεί και σε τι ακριβώς αποσκοπεί.
Εμείς είμαστε εδώ ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής. Είμαι μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, είμαι υπερήφανη γι’ αυτό και συμμετέχω στην συλλογική προσπάθεια να συμβάλουμε με εποικοδομητικές προτάσεις, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί όρθια μπροστά στη διπλή κρίση: αυτή του κορονοϊού και αυτή της οικονομικής κρίσης που προκαλεί η πανδημία.
Το μόνο μέλημά μας, το μόνο μέλημά μου, είναι η ανόρθωση και ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ ως ένα κόμμα σύγχρονο, προοδευτικό, δημοκρατικό, μιας παράταξης σοβαρότητας και υπευθυνότητας, χρήσιμης για την πατρίδα. Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Δεν είμαστε ουρά κανενός. Παραμένουμε αμετακίνητοι στις πολιτικές μας θέσεις, στις αρχές και τις αξίες μας. Συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μας, όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται”.


NEWSLETTER