Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 10:49

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στην Ενωση Μεσσηνίας

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στην Ενωση Μεσσηνίας

 

Την Ενωση Μεσσηνίας επισκέφτηκε η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, σε συνέχεια των συναντήσεών της με φορείς του νομού.

Η βουλευτής μαζί με τον γραμματέα της Ν.Ε. Μεσσηνίας Δημήτρη Ανδριανόπουλο συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Γιώργο Λαζόγιαννη και τον γενικό διευθυντή Γιάννη Πάζιο.

Κύριο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η αγροτική πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου οι συνεταιρισμοί, ως πυλώνας της αγροτικής οικονομίας, να είναι βιώσιμοι και αποτελεσματικοί, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την περίοδο της πανδημίας Covid-19. Ακόμα, εκτενής συζήτηση έγινε για τους καλύτερους τρόπους διασύνδεσης των αγροτών με τους συνεταιρισμούς.

H βουλευτής, από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα στους αγρότες και τους παραγωγούς στις νέες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, και ότι θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι συνεταιρισμοί, στη Βουλή προς επίλυσή τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το πολιτικό της γραφείο, με τις συναντήσεις στο σύνολό τους που πραγματοποίησε με φορείς της Μεσσηνίας, η κ. Γιαννακοπούλου αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τις προτάσεις τους, ώστε να μπορέσει να τις προβάλει και να προωθήσει λύσεις.