Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 10:45

Θα πληρώσει το πρόστιμο ο Χρυσομάλλης - Η ανάρτησή του στο Facebook

Γράφτηκε από την

Ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης δεν θα υποβάλει ένσταση και θα πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, για παραβίαση των όρων του lockdown.

Υπενθυμίζουμε ότι στον κ. Χρυσομάλλη επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή συνάντησε δημοσιογράφο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο τελευταίος, μετά τις 9 το βράδυ. Χθες ο βουλευτής γνωστοποίησε μέσω της σελίδας του στο Facebook ότι θα πληρώσει το πρόστιμο.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χρυσομάλλη:
"Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στη δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.
Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντησή μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).
Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορονοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί".