Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 14:53

Κομβο για Αρχαία Μεσσήνη και Μελιγαλά στον αυτοκινητόδρομο ζητάει ο Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από την
Κομβο για Αρχαία Μεσσήνη και Μελιγαλά στον αυτοκινητόδρομο ζητάει ο Λαμπρόπουλος

Ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας , Υποδομών , Μεταφορών & Δικτύων για την κατασκευή κόμβου εισόδου – εξόδου στην Ε.Ο Τρίπολης - Καλαμάτας για Αρχαία Μεσσήνη και Μελιγαλά κατέθεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

"Στον νεοκατασκευασθέντα Εθνικό δρόμο Τριπόλεως – Καλαμάτας και στο τμήμα από την Τσακώνα προς την Καλαμάτα , δεν προβλέφθηκε η κατασκευή εξόδου που να οδηγεί στον Μελιγαλά και την Αρχαία Μεσσήνη.

Έτσι σήμερα και με την παντελή έλλειψη πινακίδων , που να αναφέρονται στην Αρχαία Μεσσήνη , έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στους επισκέπτες και ιδιαίτερα στους ξένους που επιθυμούν να επισκεφθούν την ευρύτερη προαναφερθείσα περιοχή και κυρίως τον μεγάλο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Επειδή είναι άμεσα αναγκαία η τοποθέτηση ειδικών πινακίδων , αλλά και η κατασκευή εξόδου και εισόδου , προς και από την Αρχαία Μεσσήνη αλλά και την ευρύτερη περιοχή Μελιγαλά και Δήμου Μεσσήνης.

 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Πρόκειται άμεσα να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα για την εξυπηρέτηση των διερχομένων και κυρίως των επισκεπτών της Αρχαίας Μεσσήνης;

 

Αθήνα 2 - 4 - 2013

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 


NEWSLETTER