Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 10:45

Παναγιώταρος από την Καλαμάτα: "Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, το κράτος έχει ρίξει λευκή πετσέτα"

Γράφτηκε από τον

"Οταν έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα, οι επέτειοι στο Μελιγαλά, στο Γράμμο και στο Βίτσι θα γίνουν εθνικές εορτές", υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας σε μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, κάτω από τα γραφεία τους, δίπλα στο δημαρχείο της Καλαμάτας, το βράδυ του Σαββάτου.

 

 Κάλεσε τους παριστάμενους να βρίσκονται μαζικά στο Μελιγαλά, στην εκδήλωση στα μέσα Σεπτεμβρίου, να είναι πολύ περισσότεροι από πέρσι και να φθάσουν μέχρι το δρόμο και το σταυρό. Επαναφέροντας το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, μίλησε για ΕΑΜΒούλγαρους και Αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες και ανέφερε ότι στο Γράμμο και στο Βίτσι "ο ελληνικός στρατός έστειλε στο διάβολο τα κομμούνια και κράτησε ελεύθερη την πατρίδα".

Υποστήριξε ότι θα τους βγει σε πολύ καλό η απαγόρευση της εκδήλωσης της 4ης Αυγούστου στην Καλαμάτα και σε τοπικό επίπεδο και σε όλη την Ελλάδα και επικρίνοντας αυτούς που την απαγόρευσαν για τουριστικούς λόγους μέσα στο καλοκαίρι, αναρωτήθηκε για την αντιφασιστική συγκέντρωση της 20ης Ιουλίου, "αυτή η εκδήλωση που έκαναν αυτοί οι βρωμιάρηδες τι ήταν;".

 

Εκτίμησε ότι "ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, γιατί δεν υπάρχει κράτος, έχει ρίξει λευκή πετσέτα" και εξαπολύοντας επίθεση στους λαθρομετανάστες, υποστήριξε ότι αυτοί ευθύνονται που κλείνουν τα ελληνικά μαγαζιά, γιατί στέλνουν τα λεφτά τους έξω ή αγοράζουν από δικά τους μαγαζιά.

Περισσότερα στην "Ελευθερία της Δευτέρας"