Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:11

Επίσκεψη Γκάγκα με Χρυσομάλλη: Διαβεβαιώσεις για λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Γκάγκα με Χρυσομάλλη: Διαβεβαιώσεις για λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

 

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επισκέφθηκαν η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννη Καρβέλη και την διοικήτρια του Γ.Ν. Μεσσηνίας Ε. Αλειφέρη.

Η υπουργός και ο βουλευτής επισκέφθηκαν τα τμήματα και τις κλινικές του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με ασθενείς και τους συνοδούς τους. Διαπιστώθηκε η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της Τριφυλίας, τόσο στον Παθολογικό, τον Παιδιατρικό και το Χειρουργικό τομέα, όσο και στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Ακολούθησε σύσκεψη, με την παρουσία της διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Στ. Αλεξοπούλου και του διοικητικού διευθυντή Θ. Ντέντε, κατά την οποία παρουσιάστηκε η εξέλιξη της ενίσχυσης των δομών, του προσωπικού και του εξοπλισμού του Νοσοκομείου από το 2019 έως σήμερα, καθώς και οι τρέχουσες ανάγκες και η περαιτέρω ενίσχυση του στο άμεσο μέλλον, με προτεραιότητα την κατασκευή της νέας πτέρυγας, όπου θα στεγαστούν οι διοικητικές υπηρεσίες που βρίσκονται ακόμα σε κοντέινερ. Όπως τονίστηκε ξεκάθαρα, τόσο από την Υπουργό όσο και από τον ΥΠΕάρχη, το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται προκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερες υπηρεσίες υγείας στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

«Πλέον το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ανέκτησε την αξιοπιστία του απέναντι στην τοπική κοινωνία της Τριφυλίας αλλά και ευρύτερα. Αντιστρέψαμε την κατάσταση που βρήκαμε το 2019, ενισχύσαμε το Νοσοκομείο με ιατρικό προσωπικό ειδικοτήτων που έλειπαν, τομείς ξεκίνησαν ξανά να λειτουργούν και οι ασθενείς να γίνονται δέκτες υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Μίνα Γκάγκα και βέβαια τον αγαπητό φίλο Γιάννη Καρβέλη, Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και ακούραστο εργάτη για τα θέματα υγείας της περιοχής μας, για την αμέριστη βοήθειά τους στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους πολίτες της Τριφυλίας και ολόκληρης της Μεσσηνίας την ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης που τους αξίζει. Παρά τη δουλειά που έχει γίνει και με τα αποτελέσματά της να είναι ορατά σε όλους μας, η προσπάθεια μας δε σταματά. Γνωρίζουμε όλοι τις προτεραιότητες και τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε ακαταπόνητοι να εργαζόμαστε, έχοντας άριστη συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλο», δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης.


NEWSLETTER