Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 21:40

Κάλεσμα Κουκούτση στο μνημόσυνο της Πηγάδας

Γράφτηκε από την

Κάλεσμα για συμμετοχή όλων των Ελλήνων εθνικιστών στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας του Μελιγαλά απευθύνει δημόσια με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Ως βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καλώ όλους τους Ελληνες πατριώτες στην εκδήλωση μνήμης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ. στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας γιατί το μνημόσυνο αυτό δεν είναι μόνο θρησκευτικό, αλλά και  πολιτικό. Οι Ελληνες αυτοί δολοφονήθηκαν από το ΚΚΕ, δεν σκοτώθηκαν σε ατύχημα, ούτε αυτοκτόνησαν ομαδικά και ως εκ τούτου πρέπει να τιμούνται από τους εθνικιστές. Για εμάς δεν είναι γιορτή μίσους, γιατί απλά δεν ονειρευόμαστε νέες εκατόμβες, ούτε δηλώνουμε όπως κάποιοι άλλοι ότι εκεί έγινε η... μισή δουλειά. Για εμάς είναι τόπος περίσκεψης, εθνικού χρέους και κυρίως διατρανώνουμε ότι η λήθη δεν είναι μονόπλευρη όταν η Αριστερά δηλώνει το έτος 2014 ότι το όπλο είναι παρά πόδα και ότι ο αγώνας του Δ.Σ.Ε. συνεχίζεται βεβηλώνοντας το μνημείο της Πηγάδας με συνθήματα μίσους. Κι όλα αυτά με την συναίνεση της Σαμαροδεξιάς, που ανοικτά συνεργάζεται μαζί τους (εδώ και καιρό το ΚΚΕ έχει πάψει να κάνει εκδηλώσεις κατά της κυβέρνησης και τις διοργανώνει μόνο εναντίον μας) δίνοντας γη και ύδωρ για την παραμονή τους στην εξουσία. Γι' αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι η παρουσία των σαμαροφυλάκων δεν έχει κανένα λόγο και βέβαια δεν μιλάμε μόνο για στελέχη και βουλευτές, αλλά και για όλους αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας και τον αισχρό διωγμό των εθνικιστών με την ψήφο τους.

Οι Ελληνες εθνικιστές δεν λησμονούν.

 

Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δώσω το "παρών", γιατί είμαι υπό κράτηση εντός της οικίας μου. Εύχομαι του χρόνου η ημέρα μνήμης να διοργανώνεται από το επίσημο εθνικιστικό κράτος».