Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 13:40

Τέλος η κατ’ οίκον κράτηση του Δημήτρη Κουκούτση

Τέλος η κατ’ οίκον κράτηση του Δημήτρη Κουκούτση

Διακόπηκε χθες η κατ’ οίκον κράτηση του τ. βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος θα πρέπει στο εξής να παρουσιάζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία δηλώνει τα εξής:

«Σήμερα 8 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Αστυνομία μού ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την αίτησή μου και έτσι σταμάτησε η κατ’ οίκον κράτησή μου. Είμαι υποχρεωμένος δύο φορές τον μήνα να παρουσιάζομαι στο αστυνομικό τμήμα και ισχύει η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Πέρασαν 13 μήνες άδικης κράτησης και απομόνωσης από κοινωνικά, πολιτικά και κυρίως οικογενειακά γεγονότα, όταν σκέπτομαι, όμως, το τι τράβηξε ο αρχηγός μας και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μου στις φυλακές, νιώθω πιο ελαφρύ το δικό μου βάρος.

Ως άνθρωπος, δεν κρατώ κακία σε αυτούς και κυρίως σε αυτόν που έπλεξε όλη αυτή την ιστορία, γιατί είμαι εθνικιστής, και εμείς δεν πολεμάμε τον αντίπαλο όταν είναι στα τέσσερα.

Ως χρυσαυγίτης, όμως, με πείσμα, ηθικό, πίστη και δύναμη, θα δώσω τον υπέρτατο αγώνα, για την πατρίδα και το έθνος, για να συντριβούν όλοι αυτοί που απεργάζονται το κακό αυτού του τόπου, είτε είναι καπιταλιστές, είτε μπολσεβίκοι. Ενα είναι το σίγουρο, για το κίνημά μας έρχεται η ώρα του θριάμβου και της δικαίωσης. Ζήτω η Χρυσή Αυγή».