Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 08:28

Ξεκίνημα Μητσοτάκη από τη Μεσσηνία

Ξεκίνημα Μητσοτάκη από τη Μεσσηνία

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί την Κυριακή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Αθηνών της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου - ενώ σήμερα Σάββατο το απόγευμα θα παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση στην Costa Navarino.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, αύριο Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης: Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφτεί τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Από τις 5.30 θα βρεθεί στο υπό κατασκευή νέο Δημαρχείο Καλαμάτας αλλά και στο Μέγαρο Χορού. Στις 6.30 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, και μία ώρα αργότερα με την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη. Στις 8 το βράδυ θα συναντηθεί με στελέχη της Ν.Δ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Καλαμάτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: 

«Επέλεξα να ξεκινήσω από την Καλαμάτα τη συμβολή μου στη μεγάλη προσπάθεια της Ν.Δ. να νικήσει στις επερχόμενες εκλογές. Οι συμβολισμοί είναι προφανείς, καθώς είμαι προσωπικά υπερήφανος που υπηρέτησα στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Ανεξάρτητα από όσα μπορεί να μας προσάψουν, είναι βέβαιο ότι παραδώσαμε την Ελλάδα σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι την παραλάβαμε. Αυτό ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να το ισχυριστεί. Καλώ τους πολίτες να αναλογιστούν πόσο καλύτερα ζούσαμε πέρσι σε σχέση με φέτος. Πόσο καλύτερες ήταν οι προοπτικές της χώρας μας το Δεκέμβριο του 2014 σε σχέση με τις σημερινές, που απαιτούν άλλα τρία χρόνια θυσιών.

Καλώ τους πολίτες με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και σύνεση, σε αγώνα ανατροπής του αποτυχημένου πειράματος της "πρώτης φοράς Αριστερά". Καλώ τους πολίτες να δώσουν την ευκαιρία στην Ελλάδα να ορθοποδήσει. Στις 20 Σεπτεμβρίου χρειάζεται να προκύψει μια νέα κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ., η οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα πάλι μπροστά. Τώρα ξέρουμε. Πάμε μπροστά».