Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 14:19

Κωνσταντινέας και Κωνσταντινόπουλος καβγάδισαν σε Βουλή, facebook και twitter

Γράφτηκε από την

 

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο καβγάς συνεχίστηκε στο facebook και στο twitter μέσω των προσωπικών ιστοσελίδων των δυο βουλευτών. Ολα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος είπε ότι συγγενικά πρόσωπα του Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν μετοχές της Μarfin. Τότε ο κ. Βενιζέλος τότε αποκάλεσε “αλητάμπουρα” τον κ. Καμμένο και ο κ. Κωνσταντινέας κινήθηκε προς το μέρος του με σκοπό μάλλον να το ηρεμήσει. Οταν όμως ο κ. Κωνσταντινέας άγγιξε τον κ. Βενιζέλο ο κ. Κωνσταντινόπουλος αντέδρασε έντονα και σύμφωνα με τον Μεσσήνιο βουλευτή είπε: “Αντε ρε λαμόγιο να σφυρίξεις σε κανένα γήπεδο” . Τότε σύμφωνα με τον Κωνσταντινόπουλο, ο κ. Κωνσταντινέας απάντησε :  : «Εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία, με τα δικά μου τα λεφτά ως Έλληνα φορολογούμενου σε έστειλε το ΠΑΣΟΚ να σπουδάσεις». 

Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας έκανε την εξής ανάρτηση στο facebook: “O K Kωνσταντινόπουλος (βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης), στη προσπάθεια μου να κατευνάσω την ένταση του κ. Βενιζέλου, είπε απευθυνόμενος σε εμένα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του “αντε ρε λαμόγιο να σφυρίξεις σε κανένα γήπεδο” (πολιτικός πολιτισμός. Για του λόγου το αληθές!”)

O K KΩNΣTANTINOΠOYΛOΣ (BOYΛEYTHΣ ΔHM. ΣYMΠAPATAΞHΣ), ΣTH ΠPOΣΠAΘEIA MOY NA KATEYNAΣΩ THN ENTAΣH TOY K. BENIZEΛOY, EIΠE...

Δημοσιεύτηκε από Πέτρος Κωνσταντινέας στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

 

Ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο twitter: “Ο κ. Κωσταντινέας (Βουλ ΣΥΡΙΖΑ)με κατηγόρησε στην ολομέλεια ότι σπούδασα με κομματική υποτροφία! Πολιτικός συκοφάντης! Αύριο θα καταθέσω αγωγή” 

Αργότερα το απόγευμα ο κ. Κωνσταντινόπουλος έκανε νέα ανάρτηση στην οποία αναδημοσιεύει την ανάρτηση Κωνσταντινέα στο Facebook και σχολιάζει: “Ολο και πιο χαμηλά πέφτει, το ηχητικό της Βουλής που θα καταθέσω δυστυχώς τον διαψεύδει! Την αγωγή δεν την γλιτώνει!”.