Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 21:12

Παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Σκλάβου

Παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Σκλάβου

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Σκλάβου με τίτλο «Ο ύστερος Πουλαντζάς και ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό: Ορια και προβληματισμοί» προσκαλούν την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. οι εκδόσεις “Κουκκίδα”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κώστας Γουλιάμος, μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας και πρώην Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Δημήτρης Οικονομάκος, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας με την "Λαϊκή Συσπείρωση" και ο συγγραφέας Τάσος Σκλάβος. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας “Ελευθερία” (Γεωργούλη 26) και θα την συντονίσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης.
Ο Τάσος Σκλάβος γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, έκανε μεταπτυχιακά στη Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές, ενώ το 2022 αναγορεύτηκε διδάκτωρ Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει εργαστεί σε ενημερωτικούς ιστότοπους. Οι συγγραφικές του ανησυχίες εκτείνονται σε ένα πολυεπίπεδο πλαίσιο λογοτεχνικών, πολιτικοκοινωνικών και λαογραφικών ζητημάτων. Είναι μέλος της Ενωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων.