Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 17:26

Επιτυχής η 3η Παιδική Γιορτή Καραβά

Γράφτηκε από την
 Επιτυχής η 3η Παιδική Γιορτή Καραβά

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 η 3η Παιδική Γιορτή Καραβά στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Σπάρτης.
Η Γιορτή, που ήταν αισθητά αναβαθμισμένη μιας και περιελάμβανε αθλοπαιδιές και παράσταση θεάτρου σκιών, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του Καραβά, γεγονός που τείνει να την μετατρέψει σε θεσμό.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αθλοπαιδιές, όπως μαντηλάκι, τραβηχτό, μουσικές καρέκλες, τσουβαλοδρομίες κ.ά. ,γεγονός που διασκέδασε τα παιδιά και εντυπωσίασε τους μεγάλους, ορισμένοι από τους οποίους έγιναν ξανά παιδιά και συμμετείχαν σε ορισμένα παιχνίδια!
Τη σκυτάλη πήραν τα Κολλητήρια, ο Καραγκιόζης και ο Θίασος του Ηλία Καρελλά που, τόσο με την παράσταση θεάτρου σκιών, όσο και με θεατρικά παιχνίδια, εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Παίξαμε, φάγαμε, ήπιαμε, αλλά νηστικοί δεν κοιμηθήκαμε μιας και ο Σύλλογος προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους γλυκίσματα, σουβλάκια, πίτσες, λουμπούκια, χυμούς και για επιδόρπιο δροσερά καρπούζια.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κατοίκους του χωριού που συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του, όλους όσους  εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί επιτυχημένα η 3η Παιδική Γιορτή Καραβά, καθώς και το Δήμο Σπάρτης και το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης» για την πολύτιμη οικονομική στήριξή τους.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά του Καραβά, τόσο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, όσο και με τη λήξη, φρόντισαν να καθαρίσουν το χώρο της Γιορτής, δείχνοντας πως η περιβαλλοντολογική δράση του Συλλόγου έχει βρει αποδέκτες.
Η Παιδική Γιορτή Καραβά σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού. Για το λόγο αυτό  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά εύχεται σε όλους καλό χειμώνα και στα λακωνόπουλα καλή νέα σχολική χρονιά…
Πηγή: e-karavas.gr
Φωτογραφίες: Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά


NEWSLETTER