Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011 14:34

Τη Δευτέρα η ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Αγ. Βασιλείου Ξηροκαμπίου

Γράφτηκε από την

Μετά τη ματαίωση, λόγω κακοκαιρίας, της ξενάγησης που είχε ανακοινωθεί για τις 7/9, το Σωματείο Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης «Παν. Σταματάκης», σε συνεργασία με την Ε' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων οργανώνουν, εκ νέου,  την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Αγ. Βασιλείου Ξηροκαμπίου, τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα.
Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, για οργανωτικούς αλλά και λόγους ασφαλείας κατά την κίνηση στους χώρους των ανασκαφών, ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι, λοιπόν, -επιπλέον αυτών που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή- ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ξενάγηση, θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν ονομαστικά τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 27310-24359 (Έ ΕΠΚΑ) , το αργότερο ως τις 2.00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μετακίνησης, αλλά και του περιορισμένου και ακατάλληλου χώρου στάθμευσης, έχει γίνει μίσθωση λεωφορείου, το οποίο θα αναχωρήσει από το χώρο προ του αγάλματος του Λεωνίδα, στο τέλος της Κων/νου Παλαιολόγου, στις 5.30μμ ακριβώς.

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Α.Μ.Σ