Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 17:43

Εκοψαν πίτα οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας

Εκοψαν πίτα οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας

 

Παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων έγινε η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, την περασμένη Κυριακή στο συνεδριακό χώρο του "Elite City Resort".

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και στην σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε "καλή δύναμη και κουράγιο στους ήρωες τρίτεκνους που παρά τις δύσκολες συγκυρίες ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους, ενισχύοντας τον θεσμό της οικογένειας". Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Καλαμάτας και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων και φορέων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου για το 2016 και έκλεισε την ομιλία του με την ευχή "Το 2017 να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα με πίστη στις δικές μας δυνάμεις και αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας".

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Ακαδημία Χορού "Απόλλων και Αρτεμις" του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ και η "Κομπανία των Τριτέκνων" με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.