Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 14:52

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, το 9ο κατά σειρά, ξεκινάει στο Διαβολίτσι ο «Πολιτιστικός Αύγουστος» στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου «Σταθία Κωνσταντακοπούλου».

Ολες τις εκδηλώσεις επιμελήθηκε η Οργανωτική Ομάδα Εκδηλώσεων Διαβολιτσίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Διαβολιτσίου, τον Σύνδεσμο Εν Αθήναις Διαβολιτσαίων και τον Αθλητικό Ομιλο Διαβολιτσίου και είναι πάντα αφιερωμένες στη μνήμη του Καπεταν Βασίλη, με χορηγό το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

21 Ιουλίου θέατρο κούκλας από την Πειραματική σκηνή Καλαμάτας με το έργο «Η Πούλια και ο Αυγερινός», 22 Ιουλίου θεατρική παράσταση από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας με το έργο «Το σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου. 27 Ιουλίου παραδοσιακό πανηγύρι (Αγίου Παντελεήμονος). 28 Ιουλίου βραδιά αστρονομίας «Ταξίδι στ’ άστρα». 29 Ιουλίου βραδιά για τους μικρούς φίλους με τον κλόουν Βούλη. 1 Αυγούστου θεατρική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Γυμνασίου Διαβολιτσίου με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. 4 Αυγούστου θεατρική παράσταση από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο με το έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». 8 Αυγούστου βραδιά λόγου και μουσικής όπου Μεσσήνιοι (και όχι μόνο) λογοτέχνες διαβάζουν έργα τους.

9 Αυγούστου μουσική βραδιά με τους “Trio” του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. 12 Αυγούστου θέατρο σκιών «Ο Καραγκιόζης μάγειρας» με τον Φώτη Πλέσσα. 19 Αυγούστου μοντέρνα νεανική και παιδική χορωδία “Hacuna matata” (του Γιώργου Σκλήκα). 26 Αυγούστου 9ος Ανδάνιος Δρόμος 17.00 0μ.

Ολες οι βραδιές αρχίζουν στις 9.15. Η είσοδος είναι ελεύθερη.