Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 07:44

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο “Art farm Μαρίνη” στη Μεγάλη Μαντίνεια

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο “Art farm Μαρίνη” στη Μεγάλη Μαντίνεια

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα τραγουδήσει ζωντανά σήμερα Κυριακή στο “Art farm Μαρίνη” στη Μεγάλη Μαντίνεια στις 9.30 μ.μ. Μαζί του θα είναι ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους απαράμιλλους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τραγούδησε και τραγουδάει ό,τι στην ζωή είναι αγάπη και έρωτας, ό,τι είναι πόνος, οργή και καταγγελία. Στις ζωντανές του εμφανίσεις συμφιλιώνει με έναν ανυπέρβλητο τρόπο τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, που με μοναδικό τρόπο ζωντανεύει μελωδίες και τραγούδια δίνοντας στην παράσταση τον κλασικό, τον ροκ, αλλά και τον σύγχρονο ήχο, δημιουργώντας ένα ηχητικό, ρυθμικό και μοναδικό πρότζεκτ. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της, κερδίζει ολοένα και περισσότερες καρδιές με τα κομμάτια της («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι»κλπ.) Μαζί τους θα είναι οι: Ακης Αμπράζης (μπάσο) - Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα). Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, προπώληση: 13 ευρώ.

 

Για πληροφορίες: 6932-483630, 6908-676277.  Η προπώληση γίνεται στα σημεία: βιβλιοπωλείο “Κονταργύρη” Πλατεία 23ης Μαρτίου, καφέ “Στο κύμα” Ναυαρίνου 167.