Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 15:30

Συναυλία αγάπης και υποστήριξης στην Καλαμάτα για το Μάριο 

 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μουσικό Σχολείου Καλαμάτας, θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία αγάπης και υποστήριξη για το  Μάριο Σαρέλλα. 

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται: “Ο Μάριος Σαρέλλας, γεννήθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 1993, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μ.Σ.Κ. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.

Είναι γνωστός στην πόλης μας και όχι μόνο από διάφορες εκδηλώσεις και Live που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς. Από 6 μηνών μέχρι και σήμερα έχει ,κατά καιρούς, προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων, τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το Συγγενές Γλαύκωμα που εκδηλώθηκε εκ γενετής.Αυτή τη στιγμή ο Μάριος, πρέπει να μεταφερθεί (μέσα στον Οκτώβριο) στο Λονδίνο - όπως κρίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν - για μια ακόμη επέμβαση. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα. Ομόφωνα ο Σύλλογος μας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια συναυλία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, κι ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας "Μαρία Κάλλας" με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον λόγο αυτό.Παλαιότερες γενιές αποφοίτων όπως, ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη κ. α. μέχρι τις νεώτερες γενιές, όπως ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος μα και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας θα συναντηθούν στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας για μια συναυλία στήριξης κι αλληλεγγύης.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.” 

* Δελτία εισόδου συναυλίας: 5 €

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει "κουτί" για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται την ημέρα εκείνη.