Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 07:56

Φωταγώγηση του δέντρου στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας την Παρασκευή

Φωταγώγηση του δέντρου στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας την Παρασκευή

 

 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας θα φωταγωγηθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΚ Γιάννης Μπάκας παρατήρησε ότι θα είναι μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με πολλά κεράσματα, για τα οποία συνεισέφεραν επαγγελματίες της Αγοράς και γύρω απ’ αυτήν. Κάλεσε μάλιστα όλους τους Καλαματιανούς να ανηφορίσουν στην Αγορά και να διασκεδάσουν.

Προχθές το βράδυ, το Δ.Σ. της ΚΑΚ ενέκρινε και τις εκδηλώσεις που θα οργανωθούν στην Αγορά, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, από τις 9.30 το πρωί, θα οργανωθεί εκδήλωση με τίτλο “Η Βέργα δίνει το ρυθμό”, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας, με το χορευτικό και το χορωδιακό του τμήμα. Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα φτιάξουν μια γευστική, πικάντικη και... τεράστια μακαρονάδα, με στόχο να αποτελέσει ρεκόρ και να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Η μακαρονάδα θα μοιραστεί στον κόσμο που θα βρεθεί στην Κεντρική Αγορά.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, προγραμματίζεται εκδήλωση με τίτλο “Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει”, με τη συμμετοχή των συλλόγων των χωριών του Ταϋγέτου που θα χορέψουν και θα μοιράσουν κεράσματα.

Ακόμα, από τις 2 έως και τις 30 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο στην ΚΑΚ θα βρίσκεται ο Αγιος Βασίλης, για να μοιράζει δωράκια και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.