Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 07:52

Αντίστροφη μέτρηση για το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αντίστροφη μέτρηση για το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

 

 

Τη δυνατότητα να καταθέσει κανείς αίτηση για συμμετοχή στα εργαστήρια –  σεμινάρια του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού έχει πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος, μέσω του σχετικού σάιτ και της σελίδας στο facebook.

Ολο το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό στην παρουσίαση που θα γίνει στις 19 Μαρτίου στη Αθήνα, στο υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία της υπουργού Λυδίας Κονιόρδου. Η πρόεδρος της “Φάρις” Αναστασία Μπελογιάννη σχολίασε στην “Ε” πως η ανακοίνωση θα γινόταν και μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά έπρεπε να περιμένουν απαντήσεις σχετικά με κάποιες παραστάσεις που θα ανέβουν στο Μέγαρο Χορού. Πρόσθεσε ακόμα πως  σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι ο Δήμος εξασφάλισε έγκαιρα τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια και τη χρηματοδότηση. “Ολοι εργάστηκαν πυρετωδώς και το θεωρούμε αυτό επιτυχία, γιατί όσο πιο νωρίς γίνει γνωστό το πρόγραμμα τόσο πιο γρήγορα θα το μάθουν στο εξωτερικό και θα έχουμε πολλούς επισκέπτες. Ο στόχος μας επιτεύχθηκε και θα έχουμε και πολύ βελτιωμένη  ιστοσελίδα, η οποία θα “ανοίξει” την ημέρα της συνέντευξης. Ολα δείχνουν καλά” τονίζει κλείνοντας.

Να αναφερθεί ακόμη πως τα μαθήματα των Jasko, Edivaldo, Scott, Poppin, θα γίνουν το διάστημα 13 - 22 Ιουλίου 2018 και θα έχουν συνολική διάρκεια 53 ώρες. Θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.