Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 17:41

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
 Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη στον Δήμο Μεγαλόπολης με το ¨Μεγαλόπολη έχεις Ταλέντο¨ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου όπου παρουσιάστηκαν τα μεγάλα ταλέντα που κρύβει αυτή η πόλη. Γέμισε η αίθουσα με παιδικά χαμόγελα και φωνές από τους μικρούς μας φίλους που πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά που θα θυμούνται για καιρό.
Την επόμενη μέρα, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στη Κεντρική Πλατεία και η αγαπημένη μας Καρναβαλούπολη η οποία φέτος μεταμορφώθηκε σε «Μαγικό Λιβάδι». Πολλές ήταν οι εκπλήξεις που περίμεναν ξανά τους μικρούς μας φίλους που έπαιξαν με κατασκευές, διασκέδασαν ανάμεσα σε λουλούδια, νεράιδες, ζώα, ξωτικά και πολλούς ήρωες βγαλμένους από τα παραμύθια.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ… 

Σήμερα 22/02/2012 και ώρα 6.30μ.μ, στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου Μεγαλόπολης ένα μεγάλο Πάρτι – Junior Master Chef θα περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους, μασκαρεμένους και έτοιμους για master chef δοκιμασίες. Παιχνίδια, χοροί και τραγούδια θα ανεβάσουν και πάλι την διάθεσή μας και την αδρεναλίνη στα ύψη..

Το Σάββατο 25/02/2012 και ώρα 11.00π.μ, στην Κεντρική Πλατεία για ακόμη μια φορά το Μαγικό Λιβάδι θα υποδεχθεί τις ομάδες των σχολείων που θα διαγωνιστούν σε παιχνίδια ευστροφίας, δεξιοτήτων, γνώσεων καθώς επίσης και σε παραδοσιακά παιχνίδια. Ποια ομάδα θα κερδίσει άραγε το μεγάλο έπαθλο;

Την Κυριακή 26/02/2012 και ώρα 3.30μ.μ. η Μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση αποτελούμενη από άρματα, μασκαράδες και εκατοντάδες παρέες καρναβαλιστών θα πορευθεί κατά μήκος των οδών Κολοκοτρώνη και Παπαναστασίου. Φορέστε την καλύτερη διάθεσή σας και ξεφαντώστε στους ρυθμούς της αποκριάτικης παρέλασης.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή μουσική από «Τα παιδιά της Μεγαλόπολης»
Μετά το τέλος της συναυλίας, πομπή καρναβαλιστών με αναμμένες δάδες θα συνοδεύσουν τον Καρνάβαλο στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου και θα καεί. Θα ακολουθήσει ρήψη πυροτεχνημάτων.

Μασκαρευτείτε και ελάτε όλοι! 


Εκ του δήμου



NEWSLETTER