Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 07:52

Παρουσιάζεται η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού (βίντεο)

 

Η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2019 παρουσιάζεται σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Θα έχει ως κεντρικό θέμα τον καρναβαλιστή που διασκεδάζει και χορεύει. Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου και θα λήξει στις 10 Μαρτίου 2019.

Αυτά ανακοίνωσε χθες η δημοτική σύμβουλος Χρυσή Λιάππα, ενημερώνοντας ότι η αποψινή εκδήλωση για την αφίσα θα έχει μουσική, παιχνίδι και κεράσματα. Παρατήρησε πως το πρόγραμμα βρίσκεται υπό διαμόρφωση και πληροφόρησε ότι στις 25 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο θα ξεκινήσει το εκθετήριο των στολών, ενώ το καρναβάλι θα διαρκέσει 3 εβδομάδες - 4 Σαββατοκύριακα.

Ηδη υπάρχουν 14 αιτήσεις συμμετοχής, μεταξύ των οποίων το 2ο και το 24ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης. Οποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα www.kalamatianokarnavali.gr, που από τις αρχές Δεκεμβρίου του καρναβαλιού θα λειτουργεί κανονικά.

Η γραφίστρια Ακριβή Καλογεροπούλου που ετοίμασε αφιλοκερδώς την αφίσα, ενημέρωσε ότι το σκεπτικό ήταν το ανθρώπινο στοιχείο, ο ίδιος ο καρναβαλιστής και ανέφερε πως θα υπάρχει και μασκότ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Qk9Hg0RTeM0}