Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 18:40

Φιλανθρωπικό Gala από την Μεσσηνιακή Αμφικτυονία

 

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία διοργανώνει το πρώτο Φιλανθρωπικό Gala στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με σκοπό να γίνει ένας θεσμός «ταξιδεύοντας με την ελπίδα”.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου από 13.00 έως 15.00, θα πραγματοποιήσει ένα ελπιδοφόρο μουσικό ταξίδι  στο Anais Musical Restaurant & Bar, στον Πεζόδρομο της οδού Ιατροπούλου  12, στην Καλαμάτα και προσκαλεί όλους τους Μεσσήνιους και τους φίλους της.

Το ταξίδι αυτό θα συντροφεύσουν με τις νότες τους το Μουσικό Συγκρότημα «ΓΗ και ΥΔΩΡ»  με το Γιάννη Καλογερόπουλο (Φωνή και Πιάνο), τη Μαρία Ξυπόλυτου (Φωνή) και το Θεόδωρο Δρούγα (Μπουζούκι).

Θα προσφερθούν, κρασί χορηγία από τα Οινοποιία Ψαρούλη, γλυκά χορηγία από τα Ζαχαροπλαστεία Λάμπου και Ξηροί καρποί χορηγία επιχείρησης Καλαμάτας. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν, έναντι 5 ευρώ έκαστο,  δύο τρίκλινα διαμερίσματα για διαμονή τριών (3) ημερών, την περίοδο του Πάσχα 2019, προσφορά των Διαμερισμάτων «ΚΕΛΛΥ» στην Καλόγρια Στούπας της Μάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στη Μνήμη του Ταμία της Αμφικτυονίας Γιάννη Πράνταλου και όλα τα  έσοδα από τις προσφορές των 5 ευρώ, θα διατεθούν στο Κέντρο Μέριμνας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό της Μεσσηνίας.