Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019 17:06

Επιτυχημένη η πρώτη συνάντηση Φίλων Σκακιού στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Επιτυχημένη η πρώτη συνάντηση  Φίλων Σκακιού στους Γαργαλιάνους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Φίλων Σκακιού στην αίθουσα της Μπρισκείου Βιβλιοθήκης στους Γαργαλιάνους την Παρασκευή.

Τη συνάντηση τουρνουά διοργάνωσαν ο Σκακιστικός Ομιλος Φιλιατρών και το τμήμα σκακιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Σε αυτήν πήραν μέρος 40 παίκτες όλων των ηλικιών, από 8 έως και 56 ετών, με συμμετοχές από Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους. Πολλοί από αυτούς έχουν πάρει διακρίσεις σε πανελλήνια τουρνουά, πράγμα το οποίο αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και έμειναν ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση τόσο τα παιδιά, οι γονείς και οι μεγαλύτεροι παίκτες όσο και οι συντελεστές της διοργάνωσης. Ολοι έδωσαν υπόσχεση να ξανασυναντηθούν στον ίδιο τόπο και χώρο το καλοκαίρι σε τουρνουά μεγαλύτερης εμβέλειας και βαρύτητας στον σκακιστικό χώρο. Ολοι οι παίκτες πήραν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους και οι διακριθέντες μετάλλια.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Γενική κατηγορία έως 12 ετών: 1. Αποστολοπούλου Αφροδίτη. 2. Κορμά Ελένη. 3. Αυρηλιώνης Ιωάννης.
Κοριτσιών έως 12 ετών: 1. Αποστολοπούλου Αφροδίτη. 2. Κορμά Ελένη. 3. Δεληγιάννη Θάλεια.
Γενικής κατηγορίας άνω των 12 ετών: 1. Χάραρης Γεώργιος. 2. Κορμάς Γεώργιος. 3. Γεωργανάς Παναγιώτης.
Κορίτσια άνω των 12 ετών: 1. Σαπέρα Ευδοκία. 2. Τριανταφύλλου Αφροδίτη. 3. Ταγκαλάκη Ιωάννα.
Τέλος σημειώνεται πως τα μαθήματα σκακιού στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων θα ξεκινήσουν στην Αποθήκη 186 κανονικά στις 13/1/2019.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER