Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 18:06

Στο Ναύπλιο το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Στο Ναύπλιο το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Το διάστημα 15 - 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί και φέτος στο Ναύπλιο το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το “Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική Μαυρούλη”, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, είναι ο καταξιωμένος σολίστ κιθάρας και παιδαγωγός Αριστοτέλης Βρεττάκης, ενώ στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν το κιθαριστικό ντουέτο της “Sony Classical”, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης - Βασίλης Μαστοράκης), ο ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης, οι νεαροί σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης (καλλιτεχνικός διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων) και Ηλίας Διαμαντάκης (καλλιτεχνικός διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής), το “Nikea Guitar Ensemble” και η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου.

Στην διοργάνωση θα συμπράξουν επίσης το μουσικό σύνολο “ArtGuitaristas” από την Βέροια υπό τη διεύθυνση του συνθέτη - κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας) και του συνθέτη - κιθαριστή Δημήτρη Σβυντρίδη (καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης) και του κρητικού σολίστ Μανόλη Κογκάκη. Ολες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα γίνουν στο "Βουλευτικό", με ελεύθερη είσοδο.


NEWSLETTER