Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 19:49

Την Πέμπτη τελικά η συναυλία της “Αρμονίας” στο Κάστρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η συναυλία “Τραγούδια... που δεν έχουν εποχές” από την Ενωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας “Αρμονία” στο Κάστρο Καλαμάτας στις 9 μ.μ., λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος Αρετή Κορακοβούνη είπε πως το κοινό για πρώτη φορά θα ακούσει και τη Νεανική Αρμονία, η οποία έχει συσταθεί εδώ και 6 μήνες και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και τη διδασκαλία Πηνελόπης Μακροπούλου και Σόφης Τσόγκα. Η βραδιά θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια του Μ. Πλέσσα και η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ΣΥΦΑΜΕΑ. Για την κίνηση αυτή ευχαρίστησε την “Αρμονία” ο πρόεδρος Νίκος Καραγιαννίδης.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι: Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου, Γιώργος Κολοκάθης, Χρήστος Αρχοντής, Χρήστος Κωνσταντόπουλος. Στο πιάνο είναι η Σόφη Τσόγκα, στο μπουζούκι ο Πέτρος Ντέρης και στο ηλεκτρικό μπάσο ο Γιώργος Γεωργαντάς. Επίσης, θα συμμετέχει Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Αρτεμις” υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας και της Αμαλίας Αγγελοπούλου. Καλλιτεχνικός διευθυντής της μουσικής εκδήλωσης είναι ο Μιχάλης Γαργαλιώνης.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό, στο κατάστημα “Κριτσωτάκη” και στο ιατρείο της κ. Κορακοβούνη.

Γ.Σαρ.