Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 14:02

"Ο Λαγός και η Χελώνα" από το Μικρό Θέατρο Λάρισας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Ο Λαγός και η Χελώνα" από το Μικρό Θέατρο Λάρισας στην Καλαμάτα

 

Την παιδική παράσταση "Ο Λαγός και η Χελώνα" θα παρουσιάσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 6.30 και στις 8.30 το απόγευμα το Μικρό Θέατρο Λάρισας στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, κλείνοντας 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών παιδιών αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων του θεάτρου. Ο Λαγός και η Χελώνα, η Αλεπού και το Κοράκι, ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, η Αλεπού και τα Σταφύλια, η Αλεπού και ο Τράγος, ο Ψεύτης Βοσκός και ο Ήλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής. Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Γιάννης Παπαευθυμίου, Τίφανη Δανιήλ, Ευδοκία Βόϊνα και Φανούρης Κορρές.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης, Σκηνογραφία: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου, Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης , Ειδικές κατασκευές: Εμμανουέλα Αλφιέρη, Μάσκες: Μίνα Στεφανάτου - Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών).

Προπώληση: 8 ευρώ - viva.gr, ταμείο θεάτρου: 10 ευρώ. Κρατήσεις - πληροφορίες : 6974797109

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER