Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 10:15

Καλαματιανοί φοιτητές στο "Open mic Messinia": Οι "Fetameriganoι" άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

Γράφτηκε από την
Καλαματιανοί φοιτητές στο "Open mic Messinia": Οι "Fetameriganoι" άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις

Πολύ καλά σχόλια απέσπασαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού "Open mic Messinia" τα μέλη του συγκροτήματος "Fetameriganoi". Στο διαγωνισμό επέλεξαν να "κατέβουν" με ένα δικό τους τραγούδι από τη νέα τους δουλειά!
Το συγκρότημα "Fetameriganoi" -όλα τα μέλη του οποίου είναι φοιτητές που κατάγονται από την Καλαμάτα (Θάνος Παππάς, Δημήτρης Σουμής, Δημήτρης Τσιλιβαράκης, Θεοχάρης Παλιάκος, Παναγιώτης Μπουσούνης)- κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού μια νέα δουλειά με τίτλο "Different Ways". Αυτή η νέα κυκλοφορία είναι ένα βινύλιο το οποίο περιέχει όλα τα τραγούδια του συγκροτήματος από τα δύο EP που έχει ηχογραφήσει, το "Fragile but indestructible" που είχε εκδοθεί παλαιότερα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και το "Different ways". Το συγκεκριμένο βινύλιο έχει κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση με περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (111 αριθμημένες κόπιες) και λόγω αυτού, αλλά και του γεγονότος ότι έχει γίνει πολύ προσεγμένη δουλειά στην ποιότητα παραγωγής του, η τιμή του είναι στα 35 ευρώ. Παρά τις λίγες εβδομάδες που υπάρχει στην αγορά το βινύλιο, περισσότερα από τα μισά αντίτυπα έχουν ήδη πωληθεί. Να σημειώσουμε πως την κυκλοφορία του βινυλίου των "Fetameriganoi" ανέλαβε η εταιρεία Αnazitisirecords. Επίσης, η μπάντα έχει ανεβάσει όλα τα τραγούδια της συγκεκριμένης κυκλοφορίας στο soundcloud και όσοι ενδιαφέρονται να τα ακούσουν και να τα κατεβάσουν δωρεάν μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.soundcloud.com/fetameriganoi.
Για πληροφορίες και επικοινωνία με τα μέλη του συγκροτήματος: fetameriganoi@hotmail.com, τηλ. 6931-969904. Για αγορά του βινυλίου από την εταιρεία παραγωγής anazitisirecords.com, τηλ. 210 2626555.
Γ.Σαρ.


NEWSLETTER