Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 10:28

Ο συγγραφέας του "Ντετέκτιβ Κλουζ" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ο συγγραφέας του  "Ντετέκτιβ Κλουζ" στην Καλαμάτα

 

O Γίργκεν Μπανσέρους, ένας από τους πιο αγαπημένους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας στον κόσμο, έρχεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο «Α49» (Αναγνωσταρά 49)  για να πει όλα τα... τελευταία νέα του Κλουζ, του αγαπημένου ντετέκτιβ των παιδιών.

Ο "Ντετέκτιβ Κλουζ" του Γερμανού συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους είναι μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με πρωταγωνιστή ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει μυστήρια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ τιμήθηκε με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

Η παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά με διερμηνεία στα ελληνικά. Την εκδήλωση διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο "Βιβλιόπολις" και οι εκδόσεις Εκδόσεις "Μεταίχμιο". Μετά την εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η παιδαγωγός Έφη Αγγελοπούλου, ο συγγραφέας θα υπογράψει βιβλία στους μικρούς αναγνώστες.


NEWSLETTER