Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 07:52

Ανάβουν χριστουγεννιάτικο δέντρο αύριο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ανάβουν χριστουγεννιάτικο δέντρο αύριο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

 

Με εκδήλωση γεμάτη τραγούδι και χορό, ο Δήμος Καλαμάτας και η Κεντρική Αγορά θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον εορταστικό στολισμό της Αγοράς, αύριο στις 6.30 το απόγευμα.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, σε χθεσινές δηλώσεις του ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος είπε ότι “η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς σε αυτήν δραστηριοποιούνται καθημερινά δεκάδες παραγωγοί και επαγγελματίες. Την επισκέπτονται κάθε εβδομάδα χιλιάδες επισκέπτες, που προμηθεύονται φρέσκα και φθηνά προϊόντα, τοπικά προϊόντα κατά κύριο λόγο. Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει την προσπάθεια της Κεντρικής Αγοράς και του προέδρου της Τάσου Αγγελή και η Κεντρική Αγορά σηκώνει την αυλαία των εορταστικών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου”.

Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι “στόχο του δήμου αποτελεί η ενεργειακή και η αισθητική αναβάθμιση της Κεντρικής Αγοράς” και πρόσθεσε πως “στόχος είναι να φέρουμε τον κόσμο εκτός από την Τετάρτη και το Σάββατο και τις άλλες μέρες, μέσα από δράσεις που συζητάμε και καταστήματα που ενδεχομένως θ’ ανοίξουν μέσα στην Αγορά, ώστε να υπάρχει προσέλευση κόσμου, να έρχεται κόσμος και να περνάει όμορφα. Εχει κάποιες ιδέες ο πρόεδρος, τις έχουμε συζητήσει και θα τις αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα”.

 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Αύριο Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα, στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κεράσματα, με την ευκαιρία της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κεντρικής Αγοράς. Θα μετάσχουν: Το μουσικό συγκρότημα “Ο Ζορμπάς”, με το Θανάση Σταυριανέα στο κλαρίνο. Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρφαρών “Η Αναγέννηση”, με τα χορευτικά τους συγκροτήματα.


NEWSLETTER