Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 11:12

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Rupa's Boutique” στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Ενα ντοκιμαντέρ για την έμφυλη βία με τίτλο “Rupa's Boutique” θα προβάλει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. το κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, στο στέκι του (Μπενάκη 11) σε συνεργασία με την ομάδα “Ελα στη θέση μου”.

Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που ζουν στη Καλαμάτα και οι οποίοι θα ήθελαν να αφήσουν το μήνυμα της μη βίας ως κληρονομιά σε όλα τα παιδιά.

 

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Στην μπουτίκ της Rupa υπάρχουν όνειρα στις κρεμάστρες. Ονειρα που σημαίνουν την ελπίδα για τα θύματα επιθέσεων με οξύ ακόμα και στις χειρότερες ώρες. Ολες οι κοπέλες: η Rupa, η Soniya, η Gita, η Neetu, η Dolly και η Laxmi έχουν σταθεί στα πόδια τους μετά την τραγωδία τους. Ολες τους έχουν ενταχθεί ξανά στην κοινωνία, έγιναν ανεξάρτητες και εμφανείς. Η Rupa, που ζει στην πόλη Αγκρα της Ινδίας, ήθελε να γίνει σχεδιάστρια μόδας από την παιδική της ηλικία. Το κορίτσι ήθελε να ανοίξει δική της μπουτίκ έτσι ώστε να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη. Στην μπουτίκ θα ήθελε να έχει υπαλλήλους άλλα θύματα επιθέσεων με οξύ σαν κι αυτή. Στην ταινία γνωρίζουμε τις ιστορίες των ζωών και τα όνειρα αυτής και των άλλων θυμάτων, ενώ ετοιμάζονται για μια μοναδική επίδειξη μόδας, όπου τα ρούχα που σχεδίασε η Rupa παρουσιάζονται από τις επιζήσασες.