×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Cache\Storage\FileStorage::_deleteFolder JFolder: :delete: Δεν ήταν δυνατόν να διαγραφεί ο φάκελος. Διαδρομή: /var/www/vhosts/eleftheriaonline.gr/httpdocs/v4/cache/com_k2_extended
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 07:50

“Χορεύω, άρα επικοινωνώ” σήμερα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
“Χορεύω, άρα επικοινωνώ” σήμερα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας (βίντεο)

Χορευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Dancing to Connect – Χορεύω, άρα επικοινωνώ” πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ. από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον δήμο, την Κοινωφελή Επιχείρηση "Φάρις", το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, εμπνευσμένη από το πρόγραμμα της ομάδας “Battery Dance Company” της Νέας Υόρκης και με την υποστήριξη, όλα αυτά τα χρόνια, της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, συνεχίζει να "Χορεύει, άρα να επικοινωνεί", όπως ακριβώς κάνουν οι έφηβοι σε 45 χώρες όλου του κόσμου, χάρη στο πρόγραμμα “Dancing to Connect”.

Επαγγελματίες χορευτές θα μοιραστούν για 8η χρονιά τις γνώσεις τους με τους μαθητές και θα τους καθοδηγήσουν στο πώς μπορούν να εκφραστούν μέσα από την κίνηση, ώστε να χτίσουν τη δική τους χορογραφία. Οι μαθητές με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν τη χορογραφία τους στην Καλαμάτα και στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης στην Αθήνα, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 7 μ.μ.

Τα σχολεία που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα από Καλαμάτα και Αθήνα είναι τα εξής: 1ο και 7ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, 3o και 4o Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, Γενικό Λύκειο Θουρίας, 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου, 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ελληνικού, 3ο Γενικό Λύκειο Υμηττού, 3ο Γενικό Λύκειο Ζωγράφου και «Ευπαλίνειο» Επαγγελματικό Λύκειο Αλίμου.

Οι χορευτές που συμμετέχουν φέτος είναι οι: Νικολέτα Καρμίρη, Κάντυ Καρρά, Ανδρονίκη Μαραθάκη, Δημήτρης Μυτιληναίος, Μάρθα Πασακοπούλου, Αυγουστίνος Πότσιος, Δημόκριτος Σηφάκης, Αντώνης Στρούζας, Αλέξης Τσιαμόγλου, Μαρία Φουντούλη.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


NEWSLETTER