Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 17:50

Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου αύριο στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου αύριο στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Ενα μοναδικό αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τίτλο «Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα» θα παρουσιαστεί αύριο στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η Ζωή Παπαδοπούλου παρέα με τον πιανίστα Γιάννη Δαμιανίδη, και τον κιθαρίστα Βαλάντη Καμπουρελάκο, θα «περπατήσουν» σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και θα ανακαλύψουν, μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους, αλλά και τις μοναδικές μουσικές την ζωή αυτή της γυναίκας που έγραψε ιστορία στο Ελληνικό τραγούδι. Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έβαλε την υπογραφή της σε πολύ μεγάλες επιτυχίες και η Ζωή Παπαδοπούλου με τη σειρά της θα ταξιδέψει με αυτές το κοινό. Πολλά χρόνια σταθερής πορείας στο τραγούδι, επιτυχημένες συνεργασίες και επιλογές ουσίας, χαρακτηρίζουν την ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Πασχάλης Τερζής,ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μακεδόνας είναι οι καλλιτέχνες που εμπιστεύτηκαν τη φωνή και το ταλέντο της και υποστήριξαν ο καθένας ξεχωριστά τις επιλογές της.

Δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την Τετάρτη (9:00-13:00) στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων το κοινό θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται. Τα δελτία θα διανέμονται την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας. Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, οι θεατές πρέπει να προσέρχονται 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης. Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του.


NEWSLETTER