Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 10:20

Μουσική βραδιά με τους "Bit gia Bit" στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Μουσική βραδιά με τους "Bit gia Bit" στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας

 

Μουσική βραδιά με το συγκρότημα "Bit gia Bit" θα διοργανωθεί σήμερα στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια που θα παρουσιαστούν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τους Αντώνη Κουφουδάκη (κιθάρα – τραγούδι), Νικόλα Παλαιολόγο (ούτι – τραγούδι), Γιώργο Κλάδη (κρουστά) και Μαρία Κρασοπούλου (τραγούδι). Οι "Bit για bit" είναι ένα μουσικό σχήμα που "γεννήθηκε" το 2012 στην Καλαμάτα. Το ρεπερτόριο τους είναι έντεχνο και η όλη μίξη που παρουσιάζουν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παραδοσιακό έντεχνο. Στο κοινό τους ωστόσο δεν είναι μόνο άνθρωποι που ακούν αποκλειστικά παραδοσιακά ή έντεχνα τραγούδια, αλλά και ακροατές που ψάχνουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα: 1) θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται, 2) Τα δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 9:00-13:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 3) Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας, 4) Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέρχεστε 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης, 5) Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται, 6) Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.

 

 


NEWSLETTER