Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 16:19

Εγκαινιάζει κτήριο του Πανεπιστημίου ο Κ. Παπούλιας

Γράφτηκε από την


Το νέο κτήριο της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στην Τρίπολη θα εγκαινιάσει σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί και στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 8 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Λίγο νωρίτερα, επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου θα αναγορευθεί ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η τελετή αναγόρευσης του ομότιμου καθηγητή Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Δημόπουλου, σε επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θα ακολουθήσει προσφώνηση και περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο, από τον πρύτανη του Πανεπιστήμιου Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, και αντιφώνηση του τιμώμενου καθηγητή.
Στις 7 θα προσέλθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και θα ξεκινήσει η τελετή εορτασμού για τα 8χρονα του Πανεπιστημίου - στη διάρκεια της οποίας θα μιλήσει ο πρύτανης με θέμα «Οκτώ χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Η επένδυση στη γνώση».
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει το νέο κτήριο της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER