Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 21:01

Μάγεψε ο Γιάννης Χαρούλης στην Αρχαία Μεσσήνη (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι θεατές βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στην Αρχαία Μεσσήνη στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη.

Μετά από ακριβώς τρία χρόνια ο γνωστός τραγουδοποιός βρέθηκε στον ίδιο χώρο και για τρεις ώρες μάγεψε με την μουσική και την ενέργεια που έβγαλε πάνω στη σκηνή!

Ηταν η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Μεσσηνία, με τους χιλιάδες θεατές να φορούν μάσκα και να είναι αποκλειστικά καθήμενοι, αν και δεν έλειψαν και ορισμένα παράπονα για συνωστισμό.

Ο Γιάννης Χαρούλης ερμήνευσε δικά του τραγούδια, παλιά και καινούργια, όμως το ρεπερτόριο του ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και περιελάμβανε τραγούδια κι άλλων καλλιτεχνών... Συγκεκριμένα ερμήνευσε τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη, του Μάνου Λοϊζου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μάνου Ελευθερίου, του Νίκου Παπάζογλου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Σωτηρίας Μπέλλου, είπε κρητικές μαντινάδες και έκλεισε την όμορφη βραδιά με το “Εν κατακλείδι” του Παύλου Σιδηρόπουλου, ευχόμενος στους θεατές που τον χειροκροτούσαν όρθιοι “καλή αντάμωση”!

Κ.Ηλ.