Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 14:15

Στήριξη στους πληγέντες των πυρκαγιών από το Φεστιβάλ Μπίρας (Φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Στήριξη στους πληγέντες των πυρκαγιών από το Φεστιβάλ Μπίρας (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το "1st Peloponnese Beer Festival" που διοργανώθηκε από την περασμένη Παρασκευή στο Πάρκο της Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής).

Εκεί, 30 ζυθοποιοί από όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τις μπίρες τους. Στη διάθεση του ζυθόφιλου κοινού ήταν περισσότερες από 250 ετικέτες ελληνικής χειροποίητης μπίρας.

Το μουσικό πρόγραμμα του τριημέρου επιμελήθηκαν το συγκρότημα “Trio”, η μπάντα “Τhe blues escape” και οι djs Γιώτα Νέζη και Παναγιώτης Κακαλέτρης. Οι επισκέπτες δοκίμασαν παράλληλα street food, σε ένα event που έδωσε ένα δροσερό τόνο εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα η διοργάνωση αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες προσφέροντας τα έσοδα στις πυρόπληκτες περιοχές της Μεσσηνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος, ακυρώθηκε το live της Κυριακής με το συγκρότημα “Κίτρινα ποδήλατα”.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις”, έχοντας την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:


NEWSLETTER