Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 15:32

Καλαμάτα: Ο Θάνος Καλλίρης για καλό σκοπό στο «Elysian Luxury Hotel & Spa»

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ο Θάνος Καλλίρης για καλό σκοπό στο «Elysian Luxury Hotel & Spa»

 

Ραντεβού στο «Elysian Luxury Hotel & Spa» στην Δυτική Παραλία Καλαμάτας δίνει αύριο Κυριακή στις 9 μ.μ. ο Θάνος Καλλίρης και η μπάντα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα πλαισιωμένο από μεγάλες ποπ και ροκ επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. «Κάποιο καλοκαίρι», «Επιασε βροχή», «Το νου σου κύριε οδηγέ», «Ο παλιός είναι αλλιώς» και πολλά ακόμα γνωστά κομμάτια θα ακουστούν από τον αγαπημένο ερμηνευτή, στην πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού. Υπό το φως της αυγουστιάτικης  πανσελήνου, στον όμορφο κήπο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου, πέρα από το υπέροχο αυτό μουσικό ταξίδι, όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν σχολικά είδη της επιλογής τους για τους πυρόπληκτους μαθητές, της πληγωμένης από τις πρόσφατες πυρκαγιές, Ανω Μεσσηνίας.

Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου με την υποστήριξη της “Φάος” ΚοινΣΕπ, θα διανέμει τα σχολικά είδη στις πληττόμενες οικογένειες με παιδιά, στο αμέσως επόμενο διάστημα. Για τη βραδιά είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2721 180100 ή στο elysianreception@gmail.com.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER