Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 08:00

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν "Οι τελευταίες (;) γάτες"

Γράφτηκε από την

 

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο κύκλος των παραστάσεων "Οι τελευταίες (;) γάτες" από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, στο Κάστρο.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έριξαν αυλαία με ένα έργο που ενθουσίασε το κοινό και τους φίλους της Πειραματικής. Οι θεατές, παρά το ψιλόβροχο, έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό το αποτέλεσμα για την νεανική φρεσκάδα και την πρωτοτυπία, το έξυπνο κείμενο και τη σκηνοθετική ματιά της Γιώλικας Πουλοπούλου. Τις χορογραφίες και την κίνηση δίδαξε η Ανθή - Η. Δρίλια, τη μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, τα σκηνικά - κοστούμια και τις μάσκες κατασκεύασε ο Βενετσάνος Μπαλόπουλος. Η συμμετοχή των παιδιών της Ομάδας “Σύν - τηξη” έδωσε την τελική πινελιά μιας ακόμα  επιτυχημένης ομαδικής θεατρικής δημιουργίας.

Τεχνικά υποστήριξαν την παράσταση: ο Γιώργος Μίνος στον ήχο, ο Γιώργος Ηλιόπουλος (“Ηχος και φως”) στα φώτα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κατασκευή, στήσιμο και ξεστήσιμο των σκηνικών. Την προσπάθεια ενίσχυσαν ο Δήμος Καλαμάτας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Οι εγγραφές για το θεατρικό παιχνίδι και τη νέα θεατρική ομάδα θα γίνονται από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. από τις 13 του μήνα.