Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 22:14

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

 

 

Φωταγωγήθηκε απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Το δέντρο άναψε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος που ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα φωταγωγήθηκαν το χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι, η μπάλα στο Ιστορικό Κέντρο και το αστέρι στην είσοδο του Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Φέτος κατά τη διάρκεια των γιορτών θα λειτουργήσει για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ-Βασίλη, από 23 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα υπάρχει δωρεάν τρενάκι για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία, ενώ εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και στις κοινότητες.

Σήμερα το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της “Φάρις” Παντελής Δρούγας ενημέρωσαν για τις εορταστικές εκδηλώσεις υπογραμμίζοντας ότι η πορεία της πανδημίας ανέβαλε ορισμένες δράσεις που είχαν αρχικά προγραμματιστεί. Ανέφεραν ότι η Καλαμάτα φοράει τα γιορτινά της και σημειώθηκε πως πρώτα απ’ όλα είναι η δημόσια υγεία, με τον δήμο από την πλευρά του να επιχειρεί να δημιουργήσει ένα όμορφο γιορτινό κλίμα που βοηθά στην ψυχολογία του κόσμου, αλλά και τονώνει τη δραστηριότητα στην πόλη ενισχύοντας και την εμπορική κίνηση.