Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 08:49

Στην Κυπαρισσία η Εαρινή Συνάντηση του Τομέα CIOFF®

Γράφτηκε από τον
Στην Κυπαρισσία η Εαρινή  Συνάντηση του Τομέα CIOFF®

 

“Η Εαρινή Συνάντηση του Τομέα CIOFF® αποτελεί σημαντική διοργάνωση και η επιλογή του Δήμου μας, ως τόπου πραγματοποίησής της, μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας” σημειώνει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής τους υποδέχθηκε στο πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά.

Το συνέδριο που πραγματοποιείται στο Δήμο Τριφυλίας ξεκίνησε στις 26 του μηνός και ολοκληρώνεται σήμερα 30, είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), και συμμετέχουν 70 σύνεδροι από 16 χώρες της Νότιας Ευρώπης.

Κατά την υποδοχή τους στο πάρκο της Βλαχέρνας παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί, από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και του Λυκείου Ελληνίδων Πάτρας και οι φιλοξενούμενοι περιηγήθηκαν στις εκθέσεις, που λειτουργούν στον χώρο του Πάρκου.

Οι συνεδριάσεις τους πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο «MESSINA RESORT» όπου και φιλοξενούνται οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η Εαρινή Συνάντηση του Τομέα CIOFF® αποτελεί σημαντική διοργάνωση για την χώρα μας και την περιοχή, καθώς οι συμμετέχοντες τυγχάνουν σημαντικά πρόσωπα της λαογραφίας στις χώρες τους, είναι άνθρωποι ασχολούμενοι με την πολιτιστική κληρονομιά και έμπειροι διοργανωτές διεθνών Φεστιβάλ, εκθέσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER