Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 20:40

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας: Εκδήλωση και συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα”

Γράφτηκε από την
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας: Εκδήλωση και συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα”

Φεστιβάλ με συζήτηση για την εργασία και μουσικό πρόγραμμα με συναυλία, με σύνθημα “Διαλέγουμε ζωή, όχι επιβίωση” οργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας το άλλο Σάββατο 18 Ιουνίου, στο λιμάνι, στο παρκάκι κάτω από το “Πανελλήνιο”, από τις 7.30 το απόγευμα.

Στα πλαίσια των φεστιβάλ Σπούτνικ, προβλέπεται:

19.30: Εκδήλωση-συζήτηση “Δουλειά: Τον τόνο τον βάζουμε εμείς!”. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχισσα Εργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, υποψήφιος διδάκτορας, γραμματέας του ΚΣ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Άγης Ρήγας, μέλος ΚΣ νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επιτροπή εργασιακών νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

21.00: Μουσικό πρόγραμμα. Μικρό αφιέρωμα σε μ,εγάλα τραγούδια με τον Βαγγέλη Δούβαλη (φωνή) και την Χριστίνα Πουπάλου (φωνή και πιάνο). Συναυλία με τα “Υπόγεια Ρεύματα”.

Σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλαμάτας, επικρίνοντας την κυβέρνηση, αναφέρει ότι “τη στιγμή που ο κόσμος της εργασίας, του πολιτισμού, οι νέοι και οι νέες αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους από τον covid-19, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις του, η κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την καταστρεπτική για την κοινωνία νεοφιλελεύθερη πολιτική, κάνοντας τις πολλαπλές κρίσεις ευκαιρία, προκειμένου να ξεδιπλώσει τα καταστροφικά για τις ζωές μας σχέδιά της”. Κάνει λόγο για αυταρχισμό, για όλο και αυξανόμενες γυναικοκτονίες, αστυνομοκρατία ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια και για διαλυτικό για τη δημόσια παιδεία νομοσχέδιο Κεραμέως κι εκφράζει την ελπίδα “με τις προτάσεις και τους αγώνες μας να αλλάξουμε τον κόσμο, να φτιάξουμε μια κοινωνία που μας χωράει όλους, χωρίς ανισότητες, χωρίς διακρίσεις”.


NEWSLETTER