Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 20:41

Παρουσιάζεται το έργο της Ελ. Ταγωνίδη – Μανιατάκη: Ιστορική προσέγγιση ναών και τόπων λατρείας του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται το έργο της Ελ. Ταγωνίδη – Μανιατάκη: Ιστορική προσέγγιση ναών και τόπων λατρείας του Δήμου Πύλου - Νέστορος

 

H εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της αντιπροέδρου του Μανιατακείου Ιδρύματος, Ελένης Ταγωνίδη - Μανιατάκη με τίτλο «Ο Περιπλανώμενος Σαμαρείτης: Ιστορική προσέγγιση των ναών και τόπων λατρείας του Δήμου Πύλου - Νέστορος» θα γίνει αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη.

Στη βραδιά που οργανώνει η Εφημερίδα “Ελευθερία” και το Μανιατάκειον Ιδρυμα θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Παναγιώτης Νίκας περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Καρβέλας δήμαρχος Πύλου - Νέστορος και ο Δημήτρης Καφαντάρης γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ - τ. δήμαρχος Πύλου - Νέστορος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο αρχαιολόγος - πρόεδρος της Εταιρείας Αρχαιολογικών Μεσσηνιακών Σπουδών Πέτρος Θέμελης, η Ευγενία Μπιτσάνη καθηγήτρια Πολιτιστικής Πολιτικής και Διαπολιτισμικών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η συγγραφέας κ. Ταγωνίδη - Μανιατάκη.

Θα συντονίσει η δημοσιογράφος της “Ε” Γιούλα Σαρδέλη.

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά. Ο σχετικός σύνδεσμος παρακολούθησης είναι ο: https://www.youtube.com/channel/UCK4bXlRidJ38eNsHj5gIGyQ/live.


NEWSLETTER