Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 22:36

Μελωδίες αισιοδοξίας από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (βίντεο)

Μελωδίες αισιοδοξίας από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (βίντεο)

 

Μελωδίες ελπίδας και αισιοδοξίας, στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα του προσωπικού και στη μάχη των ασθενών για υγεία, προσέφερε σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η Δημοτική Φιλαρμονική.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο, στην κύρια είσοδο του νοσοκομείου, σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, κυρίως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στους πολίτες της Μεσσηνίας.

“Η μουσική είναι ευλογία, ανάταση. Δίνει δύναμη στους εργαζόμενους, στο ανθρώπινο δυναμικό που έχει πολύ αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος”, παρατήρησε η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη και ευχαρίστησε τον μαέστρο Κώστα Νικολέα και τους μουσικούς, για το ιδιαίτερο διάλειμμα που προσέφεραν. Ευχήθηκε υγεία πάνω από όλα και καλή χρονιά για όλους, καλή δύναμη στο προσωπικό και ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής - δημοτική σύμβουλος Μαρία Μπαρούνη σημείωσε τον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών, παρατήρησε πως “δεν είστε μόνοι, ήρθαμε να δώσουμε νότες αισιοδοξίας, να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στους ασθενείς, για να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους”.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας Δημήτρης Τσιλίκας ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική “για την ψυχαγωγία που πρόσφερε”.