Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 20:30

«Τα επαγγέλματα του 2030» από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Γράφτηκε από την
«Τα επαγγέλματα του 2030» από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

 

Ομιλία με θέμα «Τα επαγγέλματα του 2030» θα διοργανώσουν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με την Orientum, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, υπό  την  αιγίδα  του  Δήμου  Καλαμάτας.

Κατά την ομιλία, θα γίνει εκτενής ενημέρωση για τα επαγγέλματα του  μέλλοντος, για τα κριτήρια επιλογής των σχολών, για τους στόχους των μαθητών, καθώς και για ποικίλα θέματα, τα οποία απασχολούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς. Η ομιλία απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και  βαθμίδας εκπαίδευσης και κυρίως σε μαθητές, φοιτητές και γονείς. Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος στο κοινό, για να θέσει τις ενδεχόμενες ερωτήσεις του, οι οποίες θα απαντηθούν από τους ομιλητές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

-Νίκος Παυλάκος: «Πώς θα πάρω τη σωστή απόφαση;», «Εναλλακτικές καριέρες», «Επαγγέλματα του 2030», «Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση».

- Νίκος Ζαχαριάς: «Πολιτισμός και βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη».

-Βασίλης Πουλόπουλος: «Η πληροφορική στα επαγγέλματα ενός ψηφιακού κόσμου -  η καινοτομία, οι start-ups και η επιχειρηματικότητα».

-Ελενα Γκίκα: «Τάσεις στην αγορά εργασίας και προοπτικές καριέρας στον τουριστικό κλάδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER